fbpx

City Retreat

City retreat Tilburg coaching

In een gewone retreat dompel jezelf onder in rust en inspiratie in een andere omgeving. Maar eenmaal thuis gaat de knop al snel weer van ‘pauze’ naar ‘play’. En in het gewone leven ben je al die insights zo weer kwijt. Daarom wil ik een nieuw soort retreat toevoegen; de Flink city-retreat®.

In een city-retreat® word je drie avonden in een groep getraind TERWIJL je werkt/leert/zorgt zoals je dat altijd doet. Op deze manier ervaar je overdag je barrières en creëer je ‘s avonds een snelkookpan voor verandering. De basis is om te leren omgaan met de uitdagingen die er zijn, gewoon in jouw normale leven. Tijdens de retreat-week voel je je dus hetzelfde als anders; bijvoorbeeld gejaagd of weinig gefocust. ’s Avonds creëer je ruimte voor reflectie en krijg je handvatten die je de volgende dag meteen kunt toepassen. Natuurlijk is er ook aandacht voor ontspanning en een beetje ‘pamperen’. Het blijft tenslotte een (re)TREAT.

Bij voldoende interesse ga ik de eerste city-retreat organiseren. Heb je interesse om mee te doen, vul dan hieronder je emailadres in en dan hou ik je graag op de hoogte.

TOP