fbpx

Over jou

leefstijl vitaliteit

Ondernemend als je bent, ben je gewend om het heft in handen te nemen. Je incasseert tegenvallers, vindt een zesde versnelling als het moet en neemt regie. Je bent nou eenmaal een doorzetter. En daarom lukken dingen jou ook altijd. Maar nu loop je al een tijdje te tobben. Je voert een strijd met je eigen lijf en met jouw gedachtes over ‘wat moet kunnen’. Jou kennende heb je al het een en ander geprobeerd om je beter te voelen. Een yoga-wellness weekend. Even paleo gegeten. Maar ja, de praktijk is weerbarstig. En met alle adviezen bij elkaar, heb je een dagtaak aan ‘gezond en fit worden’. Je hebt nog meer te doen! Werken, zorgen, leren en leuke dingen doen, om zo maar eens wat te noemen.

Flink is er voor:

  • doorzetters die het anders willen gaan doen. Die bewuster willen gaan leven om zich beter te voelen, scherper, fitter en zo meer energie overhouden voor de dingen die belangrijk zijn.
  • ondernemende types die moeite hebben met balans vinden tussen geven en nemen, zowel naar zichzelf als naar anderen.
  • mensen die bekend zijn met de grenzen van hun gezondheid. Bijvoorbeeld als je ziek bent (geweest), gezond ‘verklaard’, maar aan het zoeken bent hoe je in het gewone leven overeind blijft.
  • mensen die zich herkennen in het hebben van vage klachten waar niet echt een oorzaak voor is, maar die hen wel belemmerd om te lekker te leven.
TOP