1-op-1 Coaching

coaching gezondheid veerkracht leefstijl self-care vitaliteit

Leefstijlverandering is letterlijk een verandering van jouw stijl van leven. Die verandering gaat gepaard met realisaties op persoonlijk vlak en dat is waar we voor gaan in de 1-op-1 coaching. Ik werk vanuit 3 leidende principes:

  1. FLINK worden begint bij weten wat je nodig hebt. En dat vraagt om inzicht in patronen. Belangrijke thema’s waar je iets in te leren hebt, komen vaak als een boemerang terug op je pad. Wat is jouw verhaal en hoe kijk je daarnaar? Wat drijft jou? Wat voor signalen voel je, of voel je juist helemaal niks? Gedurende het coaching traject kun je steeds beter antwoord geven op de vraag: Wat heb ik nodig? En wanneer heb ik dat nodig?
  2. FLINK worden vraagt om een integrale kijk. Misschien heb je slaapschuld, ervaar je schaarste in tijd of ben je altijd bezig met controle houden. Dit maakt dat je meer op de automatische piloot leeft en makkelijker in oude patronen terugvalt. Daarom kijken we naar het totale plaatje; jij als compleet mens met al je wensen, rollen en verwachtingen. Maar ook naar je leefstijl en hoe je jezelf hiermee tot nu toe ondersteunt.
  3. FLINK worden terwijl je het al druk hebt. De eeuwige paradox. Je weet dat er iets moet veranderen, maar veranderen kost tijd en energie en net daarvan heb je niet veel. Daarom zorgen we ervoor dat we investeren in het juiste. En omdat we leefstijl- met lifecoaching combineren, weten we wat jou raakt. Alleen zo hou je inspiratie vast. Wat mij betreft de enige remedie tegen nóg meer to do’s op je lijstje.

Wat krijg je?

Een coachingstraject kost € 1.350,- euro incl. BTW (excl. BTW voor bedrijven). Hierin zit inbegrepen:

  • Gratis kort kennismaken (30 min) of direct een gratis Flinke Fika coachingsessie (plan zelf in)
  • Je krijgt 6 x 90 minuten coaching. Tussentijds krijg je opdrachten om je inzichten verder te vergroten en jezelf te leren ondersteunen in de gewenste verandering.
  • Gedurende het traject stuur ik je wat korte berichten die je nét even kunnen raken. Even een kort prikje, een mooie eye-opener of een steuntje in de rug. Zo hou je de inspiratie vast om de verandering voort te zetten.
  • Na de laatste sessie plannen we meteen een follow-up gesprek in voor twee tot drie maanden later. ‘Mislukt’ voor jouw gevoel je doel? Perfect! Een beter leermoment bestaat niet. En weet ook, meestal mislukt het niet zo erg als je denkt. Tijdens de follow-up pluizen we uit waar nog puntjes op de i gezet kunnen worden.

Heb je nog vragen over het traject? Pak een kop koffie en bel of mail gerust!

TOP