AANPAK FLINK COACHING

De aanpak van Flink coaching is een gepersonaliseerd traject waarbij je naar je leerdoel toewerkt. Elke sessie zorgen we voor de juiste trainingsprikkel, die je thuis verder integreert.

Hoe gaan we te werk?

  1. We maken kennis, kijken of het klikt en wat voor ontwikkeltraject bij jou zou passen. De mogelijkheid bestaat tot (deels) online coachen.
  1. Ik stuur mogelijk wat vragenlijsten toe voor meer inzicht in jouw individuele ‘state of mind’. Indien nodig maak ik een offerte voor je werkgever. We plannen een afspraak voor een intake.
  1. Tijdens een uitgebreide intake gaat het over jouw wensen, twijfels, successen en worstelingen. We verkennen je leerdoel dieper en maken hem concreet. De basis van het verdere traject wordt hier gelegd.
  1. Stap voor stap maken we korte ‘sprints’ in jouw traject. Wat is er al? Wat gaan we eerst optimaliseren zodat je verder kunt?
  1. Je verbetert je vitale vaardigheden die jou helpen om de doelen te bereiken die je belangrijk vindt. Dit zijn vaardigheden zoals energiemanagement, ontspanning, dosering van wilskracht, verbeteren van focus, communicatie met omgeving of het versterken van je leefstijl.
  1. Opgedane inzichten en vaardigheden veranker je in het dagelijks leven met als resultaat betere zelfzorg. Voorafgaand aan de laatste afspraak vul je opnieuw een aantal vragenlijsten in die we samen evalueren. Twee maanden later volgt een follow-up call om de puntjes op de i te zetten.

Ervaring leert dat een traject ongeveer 3 maanden duurt en gemiddeld 6-8 sessie bevat.

TOP