FAQ

Als je andere vragen hebt, mail of bel me gerust.

Nee, vitaliteitscoaching wordt niet vergoed vanuit je zorgverzekering. In sommige gevallen kunnen onderdelen zoals ReAttach wel passen binnen een fysiotherapeutische vergoeding als de hulpvraag of herstelbelemmerende factoren daar aanleiding toe geven.

Soms. ReAttach therapie kan onderdeel zijn van een fysiotherapeutisch traject als de hulpvraag of herstelbelemmerende factoren daar aanleiding toe geven. Sommige mensen kiezen ervoor om het zelf te betalen. Samen kijken we naar een passende oplossing.

Sommige bedrijven bieden medewerkers een opleidingsbudget aan. Bijvoorbeeld voor het leren omgaan met stress of andere persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Raadpleeg je werkgever wat de mogelijkheden zijn.

Voor particulieren is coaching soms, inclusief btw kosten, als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting*. De voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of een leertraject is om beter te functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

*Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.

TOP