OVER MIJ

Mijn stijl wordt getypeerd als Luisterend, Open, Energiek en Samenwerkend. Toevallig ook de letters van mijn naam. Ik stimuleer mensen het moedige in zichzelf naar boven te halen, breng luchtigheid als het zwaar wordt en vertrouwen als het spannend wordt.

Ik zie mijn begeleiding en coaching als interventiekunde. Het gaat om het juiste doen, op het juiste moment zodat je de condities verbetert waarin je verkeerd. Het is een samenspel van fysieke, psychologische en sociologische factoren. Door deze voor je te laten werken, wordt groeien, leren en veranderen een stuk leuker én makkelijker.

Wat mij drijft is jouw gezondheid en levenslust. Ik hoop voor iedereen dat deze hand in hand gaan. Maar zo niet, dan is het misschien tijd om er wat aan te doen. Mijn bedrijf heet Flink en dat is niet voor niets. Jarenlang was ik flink, beet ik door 100 zure appels heen en wist ik met een berg doorzettingsvermogen overal te komen. Mijn lijf betaalde uiteindelijk de prijs. Hier had ik geen zin meer in. Als jij dat ook niet meer hebt, ben je bij mij aan het juiste adres en gaan we samen een nieuwe invulling geven aan ‘flink zijn’.

TOP