fbpx

Over mij

Flink leefstijl en veerkracht

MIJN MISSIE

Mijn missie begint met het introduceren van een nieuwe definitie van flink zijn en gaat door totdat ‘self-care’ is uitgegroeid tot nieuwe norm, door alle lagen van de samenleving. Wanneer je de vaardigheden van self-care beheerst, ben je zelfbewust, lichaamsbewust en vol energie en veerkracht. Hoe beter het lukt om dit te integreren in het dagelijkse leven, hoe meer positieve invloed het heeft op belangrijke levensgebieden zoals gezondheid, werk, relaties en zelfontwikkeling. Dit grote effect gun ik iedereen!

Hier wil ik elke dag aan werken, of het nou 1-op-1 is, in groepen of voor organisaties. Aan iedereen die het nieuwe flink zijn steunt, wil ik mijn tijd en energie besteden. Bespeur ik toch nog ‘oude stijl’ denken, waarbij er bijvoorbeeld niet integraal wordt gedacht, dan stopt mijn toevoer van tijd en energie (heb ik met mezelf afgesproken ;-)).

SPECIALE PROJECTEN

Per half jaar reserveer ik ruimte voor één speciaal project. Het kan van alles zijn; een universiteit die het burn-out probleem onder studenten wil aanpakken of een gemeente die mensen onder de armoedegrens wil helpen met vitaliteit en gezondheid. Heb je een uitdaging waar ik flink mijn tanden in kan zetten? Ik denk en werk graag mee!

WIE IS LOES

Loes in willekeurige volgorde: Een mensenmens. Een Brabantse Bourgondiër. Een communicatiedier. Een fysiotherapeut. Een storyteller. Een trainer. Een coach. Een scherpe waarnemer. Mama. Vriendin. Dochter van de drogist. Jongste van vier kinderen. Danser. Yogi.

Ik was altijd een harde werker. Al op mijn eerste rapport stond ‘Loes is erg ijverig’. En vanuit het adagium ‘als je iets doet, dan doe je het goed’ ben ik dat heel erg lang gebleven. Totdat ik ineens geconfronteerd werd met mijn lijf. Ik ben bekend met verschillende chronische ziektebeelden waardoor ik door schade en schande heb geleerd wat de echte betekenis is van gezondheid. Maar ook, dat je zelf (en echt alleen zelf) de spil bent van die gezondheid en vitaliteit. Ik heb aan den lijve ondervonden dat verbetering niet zomaar ontstaat vanuit losse tips en trics, maar door eerlijk naar je eigen patronen te kijken. Daarom combineer ik leefstijl- met lifecoaching, voor een duurzaam resultaat.

Flink is ontstaan vanuit mijn drive om mensen te teachen wat ze ZELF kunnen doen om te floreren. Hoe je dus goed voor jezelf zorgt. Met of zonder aandoening, dat maakt niet uit. In Flink kan ik kwijt wat ik te geven heb; mijn coachingskills, mijn communicatietalent, mijn kennis en kunde als fysio en mijn ervaringsdeskundigheid als het aankomt op ‘flink zijn’.

TOP